Diyette tercih edilen kuruyemişler nelerdir?

Diyette tercih edilen kuruyemişler nelerdir?

Diyetisyeninizin önerisi doğrultusunda günlük porsiyon olarak tüketilen kuruyemişler diyette büyük önem arz etmektedir.

En sağlıklı kuruyemiş hiçbir işlem görmemiş kuruyemişlerdir. Çiğ olarak tüketilmesi daha sağlıklıdır. Hiçbir işlem görmemiş kuruyemiş tüm vitaminleri üzerinde barındırır. Kavrulan kuruyemişe göre daha sağlıklıdır ve diyet uygulaması yapan bir kişinin kuruyemişleri çiğ olarak tüketmesi daha yararına olacaktır.

Kavrulan kuruyemiş genel olarak çerez olarak tüketilmektedir. Alkol vs. diğer türlü içeceklerin yanında genellikle kavrulmuş kuruyemiş ürünleri tercih edilmektedir.

Diyet uygulaması yapıyorsanız bizim önerimiz ürünleri Çiğ olarak tüketmeniz şeklindedir.  Kuru meyveler   ile desteklenen diyet önerileri dikkate alındığında kişinin uyguladığı diyette metabolizmanın daha sağlıklı işlemesinde etkilidir.

Çiğ kuruyemiş tercihlerinde  çiğ fındık içi   ,  çiğ badem içi   yada çiğ kabuklu badem yada fındık gibi ürünleri tercih etmeniz kuryemis.com ailesi olarak önerilerimiz arasındadır.

Diyetisyeninizin önerisini dikkate almakta fayda var. Diyetisyen alanında tecrübeli kişilerde tabi ki yönlendirmesi kuru meyve ve çiğ olarak tüketilmesi yönünde olacaktır. Tabi ki diyetisyeninizin önerdiği tutarda tüketmekte önemlidir.