Badem Pirinç nedir? Badem Pirinç ile neler yapılır?
kuruyemis-genel
Yorumlar

Badem Pirinç nedir? Badem Pirinç ile neler yapılır?

Badem Pirinç Şekerleme ve Yemek sanayisinde yoğun olarak tüketilmektedir. Pilavların içinde çoğu karşılaştığımız bu Lezzet yapılan yemeklere müthiş bir lezzet katmaktadır. Şekerleme endüstrisinde Dondurma Sanayisinde en çok tüketilen ürünler arasında gelen Badem Pirinç dondurmalara Lezzet ve Aroma katmaktadır. Pirinç Badem soyulmuş Badem ürünlerinden 2-4 mm veya 3-5 mm tercihe göre parça parça haline getirilmesi ile oluşmaktadır.

Badem Pirinç

Badem Pirinç İle Tüm Şekerleme Ürününü Süsleyebilir Ve Yaptığınız Ürüne Lezzet Vermesi Açısından Değerlendirebilirsiniz. Son Dönemlerde İçeceklerin İçinde Çok Fazla Tüketilmeye Başlanmıştır. Pirinç Bademde Aranan En Önemli Özellik Lezzet , Tazelik Ve Kalibre Uyumudur.
Pirinç Bademli Dondurma

Yukarıdaki Görselde Pirinç Badem Kullanılarak Yapılan Bir Dondurma Ürününü Görüyorsunuz. Dondurma Sanayisinde Yüksek Oranda Kullanılmaktadır. Kalibre Uyumu Ürüne Hem Görsel Düzen Hem De Kalite Katmaktadır.

Pirinç Badem Ürünlerine Kuryemis.Com Adresimizden Pastacılık-Badem Ürünleri Sekmesinden Kolay Bir Şekilde Ulaşabilir Sepetinize Ekleyip Sipariş Oluşturabilirsiniz.


Daha eski gönderi
File Fındık nedir ? File Fındık ile neler yapılır ?
Daha yeni yazı
File Badem nedir ? File Badem ile neler yapılır?