Boz iç Antep Fıstığı nedir ?
kuruyemis-genel
Yorumlar

Boz iç Antep Fıstığı nedir ?

Boz iç Antep Fıstığı üretici firmaların tercihine göre isimlendirilebilmektedir. Bazı üretici firmalar Kuş boku Antep Fıstığına , Boz 1. Kalite diye isimlendirebilmektedir. Kuş boku Antep Fıstığı, Boz iç cinsinin en kaliteli halidir. Yani Firmaların tabiri ile Boz 1. Kalite veya Kuş boku Antep Fıstığı diye belirtilmektedir. 

Örnek olarak değerlendirecek olursak A Firmasının 1. Kalite Boz iç yani Kuş boku Fıstık görseli aşağıdaki gibidir.

Kuş Boku Fıstık

Firmalar kendi müşteri kitlesine göre kalite oluşturabilmektedir. Her firmanın kendi kalite standartları vardır. A Firmasının 1. Kalite diye belirttiği ürün bu şekildedir. Gelelim A Firmasının 2. Kalite Boz iç Antep Fıstığına;

Boz iç Antep Fıstığı 2.Kalite

Üst Görselde gördüğünüz ürün A Firmasının 2. Kalite Boz İç Antep Fıstığıdır. Ürün 1. Kalite Boz İç Antep Fıstığına göre daha pembemsi ve kızarık oranı fazladır. Kızarık oranı ürünün kalitesini etkileyen en önemli unsurlardan bir tanesidir.

A Firmasının kalite standarttı bu şekildedir. Diğer firmalar A Firmasının 2. Kalite Boz iç Antep Fıstığını 1. Kalite diye satışa sunabilmektedir. Bu Tüketicinin tercihine göre şekil almaktadır.

Beyaz iç Kuş boku Antep Fıstığına web sitemiz aracılığı ile ulaşabilir , sepetinize ekleyip alışveriş yapabilirsiniz. Pastacılık sektörü Antep Fıstığı kategorisinden Boz iç Antep Fıstığı( Kuş boku Antep Fıstığı) diğer ürünlerine ulaşabilir Pasta ve Baklava imalatında kullanabilirsiniz.


Daha eski gönderi
File Badem nedir ? File Badem ile neler yapılır?
Daha yeni yazı
Antep Fıstıklı Baklava çeşitleri nelerdir?