Karışık Kuruyemiş Lüks içeriği nelerdir?
kuruyemis-genel
Yorumlar

Karışık Kuruyemiş Lüks içeriği nelerdir?

Lüks Karışık Kuruyemiş içeriği 4 kalem üründen oluşmaktadır. Bu ürünler Kuruyemiş tüketiminde en çok tercih edilen ve Kuruyemiş kategorisinde en pahalı ürünlerden oluşmaktadır. Ürün maliyeti ve Fiyatı bu sebeple diğer Karışık Kuruyemiş ürünlerine göre daha yüksektir . Lüks Karışık Kuruyemiş ürününde tüm ürünler eşit miktarda bulunmaktadır. 250 Gram olacak şekilde Kavrulmuş Tuzlu Antep Fıstığı, Kavrulmuş Fındık , Kavrulmuş Kaju ve Kavrulmuş Badem eşit miktardadır . Bu ürünleri tercih etmemizin sebebi en çok satılan ürünlerin karmasıdır.

Lüks Karışık Kuruyemiş neden tercih edilir?

Lüks Karışık Kuruyemiş tercihi taze kuruyemişlerin paketlenmeden önce harmanlama yolu ile eşit miktarda ve eşit düzeyde harman edilmesi ile oluşmaktadır. Örneğin ; 1 kg ürün istediniz daha önce Toplu bir şekilde ürünleri harmanlayıp paketlemiyoruz. 250 şer gram doğru bir şekilde 1 kg olacak düzeyde harmanlayıp paketlere eş değerde koyuyoruz.

Lüks Karışık Kuruyemiş ambalaj seçenekleri nelerdir?
  • 1 Kilogram
  • 500 Gram
  • 250 Gram
  • 100 Gram
4 Farklı çeşit Ambalaj seçeneği sunulmaktadır. Lüks Karışık Kuruyemiş ürünümüze Kuryemis.com Web adresimizden Karışık Kuruyemişler sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Daha eski gönderi
Cinsel gücü arttıran Kuruyemişler
Daha yeni yazı
Pasta ve Kurabiye yapımında kullanılan Badem ürünleri nelerdir?