Okula Gidecek Çocuklar için Kuruyemiş Önerisi
kuruyemis-genel
Yorumlar

Okula Gidecek Çocuklar için Kuruyemiş Önerisi

Okula gidecek çocuklar için kuruyemiş, besleyici ve sağlıklı bir atıştırmalık seçeneğidir. İşte çocuklarınız için sağlıklı kuruyemiş seçenekleri:

   Badem
  1. Badem: Badem, protein, lif, E vitamini ve sağlıklı yağlar açısından zengin bir kuruyemiştir. Çocuklarınıza enerji sağlayacak ve tok hissetmelerini destekleyecektir.

    Ceviz
  2. Ceviz: Ceviz, omega-3 yağ asitleri, magnezyum ve lif içeren bir kuruyemiştir. Beyin sağlığı için faydalı olan omega-3 yağ asitleri içerir.

    Fındık
  3. Fındık: Fındık, çocuklarınıza enerji sağlayacak protein, lif ve sağlıklı yağlar içerir. Ayrıca E vitamini ve magnezyum açısından da zengindir.

    Kabak Çekirdeği
  4. Kabak çekirdeği: Kabak çekirdeği, çinko, demir, magnezyum ve lif gibi mineraller açısından zengindir. Çocuklarınızın bağışıklık sistemini destekleyebilir.

    Kabak-Çekirdeği
  5. Ay çekirdeği: Ay çekirdeği, E vitamini, magnezyum ve sağlıklı yağlar açısından zengin bir kuruyemiştir. Çocuklarınızın enerji seviyelerini artırabilir.

    Kaju
  6. Kaju: Kaju, çocuklarınıza protein, lif, demir ve magnezyum sağlayabilir. İyi bir atıştırmalık seçeneği olabilir.

Önemli olan, kuruyemişleri taze ve doğal olarak tercih etmek ve çocuklarınıza uygun miktarlarda vermek. Alerji veya diğer sağlık sorunları varsa, önceden bir sağlık uzmanına danışmanız da önemlidir.

Okula başlayacak ve hali hazırda okul hayatı devam eden çocuklar için kuruyemiş beslenme çantasının vazgeçilmezidir. Ceviz içi beslenme çantasında bulunması gereken en önemli kuruyemiş cinsidir.

Çocuklar için Kavrulmuş Kuruyemiş ürünleri tercih edilmemelidir. Genellikle tercihiniz ürünün doğal hali yani çiğ kuruyemiş yönünde olmalıdır. Kavrulmuş Kuruyemişler belirli bir sıcaklıkta işleme alındığı için besin ve mineral bakımından Çiğ ve Doğal haline göre daha düşüktür.

 

Kuru Meyve Çeşitleri

 

Kuru Meyveler ek olarak tercihleriniz arasında olmalıdır. Kuru Kayısı , Hurma , Kurutulmuş İncir ve Kuru Üzüm çeşitleri beslenme çantasında bulunması gereken en önemli Kuru Meyve çeşididir. Bu ürünlerin taze ve güvenilir bir kaynaktan alındığına emin olmanız için web sitemizdeki Kuru Meyve ve Kuruyemişler kategorisinden çocuğunuz için en güvenilir ve en taze olacak şekilde ürünleri sepetinize ekleyebilir siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Dikkatli olmanızı gerektirecek ürünler Sert Kabuklu Yemişlerdir. Çocukların boğazında kalma tehlikesine karşı tedbirli olmakta fayda vardır.


Daha eski gönderi
Kuruyemiş ve Kuru Meyve ürünleri : kuryemis.com
Daha yeni yazı
Hamilelik döneminde Kuruyemiş ve Kuru Meyvenin önemi